Myšky soutěží se Zdravou 5

Naše třída Myšiček se zapojila do celostátní kuchařské soutěže Zdravá 5. V kategorii Mateřská škola soutěží tříčlenné týmy a jejich úkolem bylo připravit pokrm, který obsahuje sezónní ovoce a/nebo zeleninu, využít všechny suroviny, neplýtvat a vlézt se do částky 200 Kč za suroviny. Náš tým Mlsné myšky připravil Myškový koláč ze sezónního lesního ovoce (borůvky, jahody, maliny) a jako poděkování ho daroval našim paním kuchařkám za to, s jakou láskou a chutí se o nás starají a jak skvěle vaří.

A o co se soutěží? V letošním ročníku se soutěží o vybavení školních kuchyní v celkové hodnotě 100 000 Kč, dále o zážitkové pobyty a další materiální ceny.

I tentokrát nás můžete v soutěži podpořit svými hlasy, a to na webu https://zdrava5.cz/finale-zdrava5/hlasovani?team=ms – najdete nás scrollováním dolů jako desátý tým od konce seznamu. Jsme tým s názvem Mlsné myšky a receptem Myškový koláč. Abychom to ale neměli tak jednoduché, pro hlasování je třeba zadat e-mailovou adresu. Na zadaný e-mail je poté zaslán odkaz pro potvrzení hlasu a až po kliknutí na tlačítko „Potvrdit hlas“ v zaslané e-mailové zprávě se hlas započítá Vámi zvolenému týmu.

Mockrát Vám děkujeme za podporu!

A pokud by Vás zajímaly zákulisní záběry, podívejte se na přiložené soutěžní fotografie nebo zhlédněte video na https://www.youtube.com/watch?v=JFc83f4mCWs.